Reserveren

Wil je een starttijd reserveren?

Het reserveren van een starttijd is voor niet leden nog niet mogelijk, om dit via de web app te regelen. Dit kan momenteel alleen via de telefoon of e-mail. Je bent uiteraard ook van harte welkom, om op onze locatie een starttijd vast te leggen. Wellicht kun je direct de baan in!

Telefoon: 0543 – 563-812
E-mail: info@golfbaandevoortwisch.nl

Tarieven

Bekijk voor de actuele tarieven de pagina Greenfee & Hospitality onder het menu ‘Golfen in Winterswijk’. Maak je gebruik van een kortingsvoucher, zorg dan altijd dat je hiervan bewijs kunt laten zien (eventueel digitaal).

Groepen en evenementen vanaf 4 personen

Wil je met een groep komen? Kom gezellig een hapje eten en golfen tegen een voordelig tarief! Wij bieden verschillende arrangementen aan. Bekijk hiervoor de pagina Arrangementen. Voor alle groepsreserveringen kun je het best even met ons overleggen. Dit kan telefonisch of per e-mail, maar ook op de golfbaan. We horen graag wat je wensen zijn, zodat we je een passend aanbod kunnen doen.

Hetzelfde geldt wanneer je een evenement wilt organiseren, de golfbaan een hele dag wilt afhuren of speciale cateringwensen hebt. We denken graag met je mee!