Restaurant de Voortwisch

Restaurant de Voortwisch

Golfers én niet-golfers zijn dagelijks van harte welkom in ons restaurant ‘De Voortwisch’, voor koude of warme dranken, ontbijt, lunch en diner. Zelfs een high tea en high wine behoren tot de mogelijkheden.

Voor een high tea, high wine of uitgebreid verrassingsdiner vragen we je om van tevoren te reserveren. Neem voor meer informatie een kijkje op onze pagina met arrangementen. Het verrassingsdiner wordt bereid door chef-kok Rob Leemrijse.

Bel voor reserveringen: 0543 – 56 25 25 of stuur een mail naar: reserveringen@restaurantdevoortwisch.nl.

Wat staat er op de kaart?

Onze keukenbrigade verrast je dagelijks met heerlijke ontbijt-, lunch- en dinergerechten. Eens in de zoveel tijd wisselt onze menukaart van samenstelling. Bekijk de actuele menukaart op www.restaurantdevoortwisch.nl.

Laat het ons vooraf weten als je dieetwensen hebt. We houden hier zorgvuldig rekening mee. Natuurlijk hebben we altijd iets voor je in huis, maar hoe eerder we op de hoogte zijn van je komst, des te meer we voor je kunnen betekenen.

Locatie voor een feest in de Achterhoek

Ben je op zoek naar een leuke locatie voor een feest, vergadering, groepsuitje of bedrijfsuitje? En wil je dit mogelijk combineren met een ronde golfen of een golfclinic? Vraag ons naar de mogelijkheden. Vanzelfsprekend krijg je een offerte op maat.

Openingstijden restaurant De Voortwisch

Ons restaurant is dagelijks geopend vanaf 9:00 uur. Afhankelijk van het weer, het seizoen en het aantal aanwezigen, sluiten wij rond 22:00 uur.

Wanneer de baan gesloten is, is ons restaurant beperkt geopend. Wil je weten of het restaurant geopend is? Neem dan contact op via 0543 – 56 25 25 of 0543 – 56 38 12.

Bezoek voor meer informatie onze website: