Lidmaatschappen

U bent van harte welkom als lid bij Golf & Country Club Winterswijk. Of u net begint met golfen of al veel ervaring heeft, veel of weinig tijd heeft om te spelen: Golf & Country Club Winterswijk heeft altijd een passend lidmaatschap dat aansluit bij uw wensen en behoeften.
Onderstaand vindt u een overzicht van ons aanbod. Neem gerust contact op of kom langs op de Golfbaan waar u, onder het genot van een kopje koffie, een persoonlijk advies kunt krijgen.

Voordelen van een lidmaatschap

Als lid van Golf & Country Club Winterswijk profiteert u van ruime speelmogelijkheden, vele wedstrijden en uitgebreide les mogelijkheden en oefenfaciliteiten. Uiteraard kunt u onbeperkt gebruik maken van het gezellige clubhuis de Voortwisch waar u gastvrij wordt bediend en naar wens kunt lunchen, borrelen, dineren en vergaderen.

Ons aanbod

Golf & Country Club Winterswijk biedt u onderstaande mogelijkheden aan. Voor meer informatie en de tarieven klikt u op onderstaande link:

Lidmaatschapsaanbod 2017

De mogelijkheden op een rij

• Proef lidmaatschap van maximaal 3 maanden
  • Maand lidmaatschap
  • Handicap registratie lidmaatschap
  • Jaar lidmaatschap
    • Volwassenen vanaf 28 jaar (participatiehoudend)
    • 2.2. Junioren t/m 20 jaar (eventueel in combinatie met lessen)
    • 2.3. Jeugd 21 t/m 24 jaar
    • 2.4. Aspirant 25 t/m 27 jaar
    • 2.5. Familie lidmaatschap
  • Studenten lidmaatschap

Bent u ondernemer en geïnteresseerd in een businesslidmaatschap? Voor een overzicht van de businesslidmaatschappen verwijzen we u naar de businesspagina. Hiervoor kunt u klikken op de afbeelding.

Logo businessclub de Voortwisch lidmaatschap

Weet u niet zeker of golf wat voor u is?

U kunt gratis proeflessen volgen bij onze golfschool en eventueel een oefenpakket t.w.v. €120,-  afsluiten voordat u een lidmaatschap aangaat. Het oefenpakket is een eenmalige uitgave, hiermee heeft u gedurende de HCP 54 cursus (GVB) de mogelijkheid om gebruik te maken van de oefenfaciliteiten, te noemen: drivingrange, putting green, 6 holes par 3 baan en na het behalen van baanpermissie ook de 18 holes golfbaan.

Meer informatie over de lidmaatschappen? Neemt u gerust contact op via info@golfclubwinterswijk.nl of telefoon nummer: 0543 – 563 812/562 525

Golfverzekering

Van golfuitrusting, kleding, hole in one, reisverzekering tot zelfs uw speelrecht/contributie kunt u verzekeren. Met name een contributieverzekering kan voor u interessant zijn om u de mogelijkheid te bieden, bij langdurige uitval door bijvoorbeeld een blessure, een evenredig deel van de contributie terug te ontvangen. Er zijn verschillende aanbieders op de markt, zoals http://www.degolfverzekering.nl of https://meeus.com/verzekeringen/golfverzekering.