Restaurant Clubhuis de Voortwisch

Clubhuis de Voortwisch is het restaurant bij de prachtige golfbaan de Voortwisch in Winterswijk. In de prettige ambiance van ons clubhuis kunt u zich voorbereiden op uw sportieve krachtmeting en natuurlijk na afloop genieten van uw behaalde prestaties of de teleurstelling van gemiste kansen zo snel mogelijk vergeten aan de bar of op het ruime terras.

Ons aanbod en reserveringen

Download hier de menukaart.

Dagelijks staat bij ons de koffie voor u klaar. Tevens kunt u bij ons terecht voor een heerlijke lunch, high tea of (uitgebreid) diner.
Ook biedt golfbaan de Voortwisch diverse golfarrangementen. De arrangementen kunt u bekijken op deze pagina.

Voor reserveringen kunt u contact opnemen met het clubhuis op 0543 56 25 25 of stuur een e-mail naar horeca@golfbaandevoortwisch.nl. De high tea en het diner kunnen uitsluitend op reservering.

Openingstijden restaurant

Het clubhuis is dagelijks geopend vanaf 09.00 uur. Wij sluiten ’s avonds, afhankelijk van het weer en het aantal aanwezige  spelers, om ca. 22.00 uur.

Wanneer de baan gesloten is, is het clubhuis beperkt geopend. Wilt u meer weten of er zeker van zijn dat het clubhuis geopend is. Bel 0543- 562525/563812  of mail naar horeca@golfbaandevoortwisch.nl.

restaurant clubhuis de voortwisch