Greenfee

Greenfee spelers van harte welkom

Op deze pagina staan de greenfee tarieven welke gelden op Golfbaan de Voortwisch in Winterswijk. Golfbaan de Voortwisch is een 18-holes baan waar niet alleen de leden van Golf & Country Club Winterswijk met veel plezier golfen, maar die ook gasten veel plezier en uitdagingen biedt, welke kunnen worden nabesproken in het prachtige clubhuis.

Wij nodigen dus alle golfers om onze golfbaan te komen spelen en ervaren. Hiervoor hebben wij een aanbod van aantrekkelijke tarieven, eventueel gecombineerd met een arrangement.

Ook kunt u, onder leiding van onze golfpro, op onze baan aan uw spelniveau komen werken.

 

Onze tarieven

Gasten zijn vanaf 09.00 uur welkom op de golfbaan en dienen vooraf de greenfee te betalen.

Klik op de afbeelding voor een vergroting.

greenfee tarieven 2019

Kortingen

Lees hier of u gebruik kunt maken van een van onze kortingen.

Mocht u vaker willen golfen, maar is een lidmaatschap geen optie? Wellicht is een rittenkaart dan iets voor u. Hiermee ontvangt u 10% korting op de greenfeeprijs van het hoogseizoen.

rittenkaarten 2019

Enkele greenfeekaarten met korting

U kunt tot maximaal 5 keer per jaar geïntroduceerd worden door een volwassen lid met volledig speelrecht. Scroll verder naar beneden voor meer informatie over de hospitality kortingen middels de Hospitality Chain.

enkele greenfeekaarten met korting 2019

Dankzij onze partners kunt u gebruikmaken van verschillende kortingskaarten.
U kunt gebruikmaken (lees voor gebruik de voorwaarden van de desbetreffende partner) van de volgende kortingskaarten:

  • GreenFree
  • Golf Fee Card (20% korting)
  • Golf Club Card (couponvoucher uit het boek)

Hospitality Chain

Leden van verenigingen waarmee Golf en Country Club Winterswijk een hospitality chain heeft betalen een verlaagd greenfee tarief. Om enige verwarring te voorkomen gaat het om leden van verenigingen die het volledige speelrecht betalen voor de 18 holes golfbaan van hun eigen golfclub en minimaal in bezit zijn van handicap 54. Om voor de korting in aanmerking te komen dienen de leden hun NGF-kaartje of DGV-kaartje te overhandigen.

Hospitality vol*

Geldend voor leden van: Golfclub ’t Zelle, Golfclub de Graafschap uit Lochem, Keppelse Golfclub, Golfclub Tecklenburger Land e.V., Golf & Country Club ’t Sybrook, Golf und Landclub Ahaus, Golfplatz Borghees GmbH, Golfclub Uhlenberg Reken e.V., Golfclub de Koepel, Golf Club Wasserburg Anholt e.V., Kasteel Engelenburg en Golfclub Weselerwald.

Par 3 leden van bovenstaande banen krijgen 20% korting op de standaard greenfee.

Hospitality 20%**

Geldend voor leden van: Twentse Golf Academy, Golfclub Prinses Wilhelmina Golfclub ’t Lohr en Golfbaan Spielehof.

 

Samenwerkende Golfbanen Nederland

Golf & Country Club Winterswijk heeft zich aangesloten bij de ‘”Samenwerkende Golfbanen Nederland” waarmee leden tegen het greenfee tarief van € 37,50 een ronde van 18 holes kunnen lopen.
De aangesloten banen zijn: Roxenisse (Melissant), De Kroonprins (Vianen), Leeuwarder Golfclub, Martensplek (Tiendeveen), De Hoge Dijk (Amsterdam), Utrechtse Golfclub Amelisweerd, Sluispolder (Alkmaar), Efteling Golfpark (Kaatsheuvel), Blijenbeek (Afferden), Welderen (Elst), Brunssummerheide (Brunssum), Flevogolf (Lelystad), Heemskerkse Golfclub, Golfclub Veldzijde (Wilnis) en Golfclub Gulbergen (Mierlo).
Klik hier voor meer informatie over de Samenwerkende Golfbanen Nederland.

 

Nadere informatie

U kunt maximaal gebruikmaken van 1 kortingstarief.

Heeft u vragen of opmerkingen? U kunt ons van maandag tot en met vrijdag telefonisch bereiken via 0543 – 563 812 of stuur een e-mail naar info@golfbaandevoortwisch.nl. Natuurlijk bent u ook van harte welkom op de golfbaan.

We helpen u graag verder!