NGF competitie

Wij heten alle competitiespelers van harte welkom op Golfbaan de Voortwisch.
Onderstaand leest u de informatie inzake de NGF-competitie van 2018.

Voorspelen

Als competitiespeler kunt u komen voorspelen in de weken voorafgaand aan de eigen competitiedag tegen ons voordelige hospitality tarief van € 35,- (week) of € 40,- (weekend).
Graag vooraf reserveren. Vermeld bij uw reservering dat u komt voorspelen en van welk team u deel uitmaakt. We verzoeken u bij de betaling van de greenfee het NGF-pasje aan de golfbaan medewerk(st)er te laten zien.

Starttijden en captain informatie

Download  hier de informatie inzake de competitie indeling, starttijden, captains en uw tegenstanders. Wij wensen u een sportieve en gezellige competitie toe!

Competitiemenu

Download hier het vernieuwde competitiemenu.

Competitiecoördinator

Voor verdere vragen kunt u contact opnemen met Giel Lückman, competitie coördinator Golf & Country Club Winterswijk, competitiecoordinator@golfclubwinterswijk.nl.