De Golfschool (les & clinic)

RedFlagGolf

Redflaggolf lesaanbod

• Prive-lessen
  • GVB/Hcp54 cursussen (starten met golf)
  • Clinics & groepsuitjes
  • Clubfittings

Prive-lessen

Golf is een mooie, maar ook zeer technische sport. Een techniek die vaak onderhoud behoeft, aangezien het beheersen van de techniek van het golfen, het spelplezier vergroot. De bal daar krijgen of daar laten landen waar je dat wilt, of een van de vele hindernissen op de baan ontwijken; je hebt een goede techniek nodig om dit voor elkaar te kunnen krijgen. Zowel de beginnende golfer als de (ver)gevorderde golfer en de wedstrijdspeler kunnen hiervoor bij onze Golfprofessionals terecht.

Lee Chapman (headprofessional)

Hugo klein Gebbinck

Boek nu uw lessen online, klik hier

GVB/Handicap 54 cursussen (starten met golf)

Redflaggolf begeleidt de beginnende golfer optimaal op weg naar het behalen van het GVB. Alle basistechnieken, zoals de swing, de bunkerslag, het chippen, pitchen en het putten worden geleerd. Ook wordt de beginnende golfer alle spel- en gedragsregels bijgebracht die op de golfbaan nodig zijn. Stap 1 wordt aangeboden in de vorm van een cursus van 10 lesuren en Stap 2 in de vorm van een cursus van 8 lesuren.

Klik hier voor meer informatie over onze GVB/Hcp54-cursussen.

Golfclinic

Samen met vrienden, familie of collega’s kennis maken met de golfsport? De Redflaggolf-clinic is dé ideale manier om samen met familie, vrienden of collega’s op een informele manier in aanraking te komen met de snelst groeiende sport in Nederland. Tijdens onze 2 of 3 uur durende golfclinic geven onze ervaren golfprofessionals u een uitstekende introductie van de basisprincipes van het golfspel. Na een korte demonstratie is het al snel de beurt aan de deelnemers om zelf een balletje te slaan. Swing, chip, pitch & putt als een echte pro en geef uw mede-golfers nu al het nakijken!

Kosten?

2-uurs-clinic € 30,00 per persoon

3-uurs-clinic € 35,00 per persoon (de 3-uurs-clinic is inclusief een pitch & putt wedstrijdje op de PAR-3 baan)

Genoemde prijzen zijn inclusief greenfees, gebruik van materialen en BTW en gelden bij een minimum aantal deelnemers van 10 personen. Voor kleinere groepen geldt een kleine toeslag, u kunt hiervoor bij ons een prijsopgaaf aanvragen.

Groepsuitjes

Na afloop van de clinic kan men op het terras of in het clubhuis onder het genot van een drankje en uitstekend eten alle ervaringen en vooral ook missers van de dag met elkaar uitwisselen. De combinatie van golf (clinic) en genieten (eten/drinken) bevelen wij van harte aan! Speciaal hiervoor hebben wij in samenwerking met het clubhuis een aantal interessante arrangementen samengesteld. Voor deze arrangementen klik hier.

Heeft u aanvullende wensen? In overleg met ons is van alles mogelijk!

Voor het boeken van een clinic of het opvragen van meer informatie verzoeken wij u een email te sturen naar info@redflaggolf.com of contact met ons op te nemen via telefoonnummer 06-18184766 Neem ook een kijkje op onze website: www.redflaggolf.com of klik hier RedFlag Golf. We ontmoeten u graag op de golfbaan!

Clubfittings

Net als ieder mens uniek is, is geen enkele golfer gelijk. De een is lang, de ander klein, de een heeft grote handen, de ander weer meer kracht en natuurlijk speelt de een beter dan de ander. Het is daarom van groot belang dat je speelt met de clubs die passen bij je golfspel. Clubfitting is het afstemmen van golfclubs op je eigen swingsnelheid, swingbaan en lichaamsbouw. Met een clubfitting helpen wij je de juiste clubs te vinden. Dit kunnen nieuwe ijzers zijn, maar ook bijvoorbeeld een nieuwe driver, hybride, fairwaywood of wedge. Met behulp van geavanceerde clubfitting technologie als de Trackman en de Flightscope kijken we samen met jou hoe we meer uit je golfspel kunnen halen. Klik hier voor meer informatieve over onze clubfittings.

Wij hopen u spoedig te mogen ontvangen.

Team Redflaggolf

W: http://www.redflaggolf.com/