Jeugd leden

Golf: zeker een sport voor de jeugd!

Ook de jeugd is van harte welkom bij Golf & Country Club Winterswijk.

Een groter cliché is er bijna niet: jong geleerd, oud gedaan. Heel erg waar, zeker ook voor de golfsport.

Leden tot 21 jaar van de Golf & Country Club Winterswijk wordt daarom een speciaal jeugdprogramma aangeboden. Zo kunnen zij wekelijks deelnemen aan lessen en andere activiteiten t.b.v. het golfspel en golfplezier.
Samen met een PGA erkende golfprofessional wordt de techniek op een leuke manier eigen gemaakt. De lessen voor de jeugdleden worden gegeven in groepsverband.

Om de eerste plaats draaien de activiteiten om golf, maar in de tweede plaats is gezelligheid ook erg belangrijk.
Na afloop van de activiteiten wordt in het clubhuis samengezeten wat bijdraagt aan de gezelligheid en verbondenheid aan de golfclub.

lidmaatschapsinformatie volg-een-gratis-proefles

Het voorlopige jaarprogramma 2016 voor de jeugd:

Jaarindeling golf 2016 jeugd