Vrijwilligers Euregio Golfweek

Vrijwilligers gezocht voor de Euregio Golfweek

Eind augustus tot begin oktober is het weer zover: de Euregio Golfweek!
HelptĀ u ook mee? Het belooft weer een gezellige week te worden!
In het kader van 100 jaar de Stijl waar ‘onze’ Piet Mondriaan lid van was, worden de wedstrijden in het sausje van deze schilderkunst gegoten.

Wilt u meehelpen?

Naast spelers zijn we ook op zoek naar vrijwilligers. We zijn op zoek naar mensen die een bijdrage kunnen leveren op de volgende gebieden:

• Commissieleden
  • Fotografie en video’s
  • Hulp bij de opbouw, aankleding en afbouw
  • Spotters die in de baan aangeven waar de ballen terecht zijn gekomen
  • Gastheren en vrouwen die helpen bij de ontvangsttafel en uitgifte van goodiebags
  • Personen die de score bijhouden op het scorebord

Ervaring leert dat jong, oud, ervaren en onervaren golfers een hele belangrijke bijdrage kunnen leveren bij de organisatie van deze wedstrijdweek. Vele handen maken licht werk en hoe meer zielen des te meer vreugd. We hopen daarom dan ook dat u zich alleen of samen aanmeldt om deel te nemen aan de organisatie van dit evenement. Dit kan een hele dag zijn, maar ook een dagdeel. Dit kunt u bij uw aanmelding aangeven. Mocht u nog een suggestie hebben voor het Euregio, dan horen we het ook graag.
Als u zich (samen) wilt opgeven als vrijwilliger tijdens de Euregio Golfweek klik dan op deze link.

Hopelijk tot ziens bij de Euregio Golfweek!