Euregio Open Winterswijk

Van zondag 23 september tot en met zondag 30 september is het dan weer zover, de Golf & Country Club Winterswijk organiseert op haar fraaie accommodatie alweer voor de 26e keer de Euregio Open Golfweek voor Jong en Oud. Ook dit jaar zal deze golfweek gespeeld worden op de 18 prachtige holes, die onder architectuur in een sfeerrijk coulisselandschap zijn gerealiseerd op één van de mooiste plekjes in de Achterhoek. Deels parkbaan met fraaie waterpartijen en deels bosbaan met glooiingen garanderen de nodige afwisseling voor de golfers.

Ruim tweehonderd deelnemers zullen in vier categorieën strijden om de hoogste eer in hun klasse. De wedstrijden binnen het kader van deze wedstrijdweek kennen een lange historie. Al in de jaren negentig -toen het toernooi nog bekend stond onder de naam ‘Winterswijk Open’ mochten wij ons al op een groot deelnemersveld verheugen, waaronder nu bekende namen als Inder van Weerelt, Taco Remkes, Reinier Saxton en Joost Luiten.
vrijwilliger

Euregio Jeugd Open

Zondag 23 september 2018

Wedstrijdcategorieën:
18 holes Strokeplay, handicap < 15,0
18 holes Stableford, handicap > = 15,0 en < = 36,0
9 holes Stableford, handicap > = 28,0 en < = 54,0
De maximum leeftijd voor deelname aan voornoemde wedstrijden is 21 jaar.

In alle categorieën zullen spelers van onze Duitse partnerclubs (GC Wasserburg Anholt, GC Issum, GC Weseler Wald, LGC Schloss Moyland) meedoen, zodat het een echte Euregio-wedstrijd is.

Inschrijfgeld:  27,50 Euro voor de 18 holes wedstrijden en 17,50 Euro voor de 9 holes wedstrijd.

Starttijd vanaf 10.00 uur.

Mooie prijzen voor de top 3 van alle wedstrijdcategorieën, goodie bag, plateservice na de wedstrijd.

Voor aanvullende vragen kunt u contact opnemen met de jeugdcommissie via jeugdsecretariaat@golfclubwinterswijk.nl

Euregio Senioren Open*

Woensdag 26 september 2018

Spelvorm: 18 Holes Open Strokeplay voor dames en heren
Vereiste hcp: Max.  28.0, Minimale leeftijd 50 jaar
Inschrijfgeld: 55,00 Euro niet-leden / 25,00 Euro leden*
Winnaar: Kwalificeert zich voor het Euregio Open
Starttijd vanaf 11.00 uur.
Mooie prijzen voor de top 3 van de wedstrijdcategorieën. Koffie met krentenwegge bij ontvangst, goodie bag met lunchpakket en plateservice na de wedstrijd.

Wedstrijd telt mee voor de Senior Ranking

Euregio Rabbit Cup*

Zaterdag 29 september 2018

Spelvorm: 9 Holes Open Stableford voor dames en heren
Vereiste hcp:  36 t/m 54
Inschrijfgeld: 40,00 Euro niet-leden / 20,00 Euro leden*
Starttijd vanaf 13.00 uur.
Mooie prijzen voor de top 3. Koffie met krentenwegge bij ontvangst en plateservice na de wedstrijd.

Euregio Open*

Zondag 30 september 2018

Er wordt gespeeld in 2 handicapcategorieen voor dames en heren:

categorie 1:
Spelvorm: 18 Holes Open Strokeplay
Vereiste hcp: Max. hcp. 14.9
Starttijd vanaf 11.00 uur.

categorie 2:
Spelvorm: 18 Holes Stableford
Vereiste hcp: vanaf hcp. 15 tot max. hcp. 32
Starttijd vanaf 10.00 uur.

Inschrijfgeld: 55,00 Euro niet-leden / 25,00 Euro Leden*

Voor deze wedstrijden kunt u zich tot uiterlijk 19 september aanmelden.
*) U wordt op deze dagen gastvrij op Achterhoekse wijze ontvangen, met koffie en krentenwegge. Natuurlijk krijgt u een lunchpakket mee en na de wedstrijd krijgt u nog een passende maaltijd aangeboden. En mogelijk gaat u ook nog met één van de schitterende prijzen naar huis!

Niet-leden:

Niet-leden kunnen zich vanaf 1 mei inschrijven via het inschrijfformulier. U krijgt dan automatisch bevestiging van uw inschrijving.

Leden:
Leden van de Golf & Country Club Winterswijk kunnen inschrijven via het ledengedeelte van de website van de vereniging (klik hier voor de link) of via de Telegolf zuil in de hal van het clubhuis.

* Definitieve inschrijfgelden worden voor inschrijving vastgesteld.
* De Commissie behoudt zich het recht voor de inschrijving eerder te sluiten zodra het maximaal aantal deelnemers is bereikt.
* Handicap op het moment van inschrijven is bepalend

Bekijk hier de uitslagen van de Euregio Golfweek 2017