Dream4Kids Golfdag

– Direct aanmelden? Scroll naar beneden voor het inschrijfformulier! –

Droomdagen voor kinderen met een ernstig traumatische ervaring

Op zondag 29 oktober staat Dream4Kids in samenwerking met Golf & Country Club Winterswijk op Golfbaan de Voortwisch voor een benefietdag. Dream4Kids is een landelijke organisatie die sinds 2003 droomdagen organiseert voor kinderen die te kampen hebben met een ernstig traumatische ervaring, zoals een vechtscheiding of mishandeling.

Dream4Kids

Klik op de afbeelding om de website van Dream4Kids te bezoeken.

Dream4Kids in het Oosten van Nederland

Sinds september 2016 zetten de Winterswijkse Naomi Velthorst, Vero ten Dolle, Lieke Bruntink en Laura Klaver zich in voor Dream4Kids in het Oosten van Nederland. Zodoende zullen er ook droomdagen georganiseerd worden voor kinderen uit deze regio. En dat is niet overbodig, want wist u dat er in elke klas gemiddeld een à twee kinderen zitten die te kampen hebben met een jeugdtrauma? Speciaal voor deze kinderen organiseert Dream4Kids in overleg met de psycholoog of behandelaar van het kind een droomdag, zodat zij weer durven te dromen. Een droom kan zijn het ontmoeten van hun favoriete profvoetballer, maar ook een dagje een prinses zijn. De eerste droomkinderen uit het Oosten hebben hun wens kenbaar gemaakt en zullen vanaf september hun droomdag beleven. Om deze droomdagen te bekostigen, worden er activiteiten georganiseerd waarbij gepoogd wordt zoveel mogelijk geld op te halen. Op 17 mei is Dream4Kids begonnen met een voetbalclinic in samenwerking met Martijn Meerdink. Als vervolg op dit succes wordt op 29 oktober een golfactiviteit georganiseerd.

Het programma

Iedereen kan deelnemen aan de activiteiten op zondag 29 oktober. Het programma is als volgt: U bent vanaf 12:30 uur van harte welkom. Om 13:30 uur wordt er voor de niet-golfers een clinic georganiseerd en de golfers met handicap 54 of beter kunnen deelnemen aan een 9-holes Stableford wedstrijd. Na afloop is er voor zowel de wedstrijdspelers als clinic deelnemers een prijsuitreiking waarbij tevens het eindbedrag voor Dream4Kids bekend wordt gemaakt.

Kosten

De kosten voor deelname aan de activiteit bedragen €20,- per persoon waarbij de helft ten goede komt aan Dream4Kids (leden betalen voor de wedstrijd enkel €10,- wat geheel ten goede komt aan Dream4Kids). Extra donaties zijn natuurlijk van harte welkom! U dient zich vooraf aan te melden via onderstaand inschrijfformulier.

Hopelijk tot ziens op 29 oktober!

Uw voornaam

Uw achternaam

Uw geboortedatum

Uw telefoonnummer

Uw e-mailadres

Wilt u deelnemen aan de clinic of aan de 9-holes wedstrijd?

Indien u deelneemt aan de wedstrijd is een handicap registratie een vereiste. Geef hieronder uw NGF nummer in.

Heeft u nog vragen en/of opmerkingen, dan kunt u deze hieronder kwijt.