De Golfclub

De Golf & Country Club Winterswijk is de golfvereniging die verbonden is aan de Golfbaan de Voortwisch. De vereniging is in 1986 opgericht en heeft op dit moment ruim 800 leden.

De vereniging heeft een grote en actieve jeugd, maar ook de andere leeftijdsgroepen zijn goed vertegenwoordigd; zij is een goede afspiegeling van de maatschappij. Onze leden komen uit Winterswijk, uit de omliggende plaatsen en uit Duitsland.

Ons verenigingsleven kenmerkt zich door actieve commissies die voor alle doelgroepen activiteiten organiseren, zoals gezelligheidswedstrijden, maar ook competitieve wedstrijden. Daarnaast stimuleert de vereniging het verbeteren van het golfspel van haar leden.

Nieuwe leden worden begeleid in het wegwijs raken binnen de vereniging en in het leren van het golfspel. Daarnaast biedt de vereniging haar leden ook mogelijkheden om tegen gereduceerd tarief op naburige golfbanen te spelen. De Golf & Country Club Winterswijk is een vereniging met een open, toegankelijk en gezellig karakter.

De Golf & Country Club Winterswijk is als vereniging verbonden aan de Golfbaan de Voortwisch. Het is een actieve vereniging, waarbij veel leden actief zijn in diverse commissies. De club kent een groot aantal jeugdleden en komt met twee teams uit in de NGF-jeugdcompetitie. Ook de oudere leden zijn met 5 herenteams, 2 damesteams, 2 herensenioren- en 2 damesseniorenteams prima vertegenwoordigd in de NGF-competitie. Naast de vele gezelligheidswedstrijden staat ook het competitie-element in de maandbekerwedstrijden, tijdens de Strokeplay- en Matchplaykampioenschappen centraal.
Eind september wordt jaarlijks de Euregio-Open Golfweek georganiseerd, een groot internationaal evenement met de Euregio-Jeugdwedstrijd, het Euregio-Senioren-Open, de Euregio-Cup en het Euregio-Open.

Op deze pagina’s vindt u informatie over de Golfclub:

• Het bestuur en de commissies
  • Winterswijk Open
  • Lidmaatschap
  • Competitite
  • Jeugd

Informatie over wedstrijden, inschrijvingen, nieuwtjes binnen commissies bevindt zich in de Ledenportaal.