Businessclub

Bent u ondernemer en heeft u affiniteit met golf? Dan is een businesslidmaatschap wellicht interessant voor u.

De golfsport en het bedrijfsleven is een succesformule die ook al jaren wordt benut door de bedrijven in Winterswijk en omstreken. Het onderhouden en uitbreiden van uw zakelijke relaties kan bij uitstek op onze 18 holes golfbaan in Winterswijk.

Graag willen wij u kennis laten maken met de mogelijkheden die Golfbaan de Voortwisch uw bedrijf kan bieden. De unieke combinatie van zowel de Nederlandse als de Duitse markt maakt het aangaan van een businesslidmaatschap bij onze Achterhoekse golfbaan interessant.

U kunt kiezen uit een eenvoudig business lidmaatschap tot een uitgebreid sponsor lidmaatschap. Mocht u geïnteresseerd zijn in de mogelijkheden voor een lidmaatschap bij de businessclub of een keer vrijblijvend deel willen nemen aan een van onze business dagen dan verzoeken wij u contact op te nemen via info@golfbaandevoortwisch.nl .

Voor een overzicht van de businesslidmaatschappen en sponsormogelijkheden klikt u hier.