Wegwerkzaamheden N820/Vredenseweg

9 november 2017

Dit najaar wordt er groot onderhoud uitgevoerd aan de N820/Vredenseweg. De werkzaamheden vinden plaats tussen maandag 2 oktober en vrijdag 10 november 2017. U leest hier nadere informatie omtrent de faseringen.

 

Afsluitingen en omleidingen

Tijdens de werkzaamheden wordt de N820/Vredenseweg gedurende 5 weken in fases afgesloten. Doorgaand verkeer wordt omgeleid via de Waliënseweg. Bekijk hier hoe u het beste kunt rijden vanaf Winterswijk. Bekijk hier hoe u het beste kunt rijden vanaf Duitsland. Tijdens de werkzaamheden tussen de Waliënseweg en de Duitse grens geldt er gedurende 1 week een omleiding via het Zwilbroek. Deze omleiding staat met borden aangegeven.

Tijdens de werkzaamheden in de overige weken kunt u één rijstrook gebruiken. Uitzondering zijn de asfalteringswerkzaamheden zelf. Wanneer deze plaats vinden, kunt u tijdelijk niet bij de golfbaan komen. De golfbaan wordt hierover nog geïnformeerd en zal u hiervan op de hoogte brengen.

 

In onderstaand overzicht ziet u wanneer de N820/Vredenseweg is afgesloten.

Fase 1: (Duitse grens tot Dwarsweg) 2 oktober – 6 oktober 2017
Fase 2: (Dwarsweg tot Ratumseweg) 6 oktober – 8 november 2017
Fase 3: (Jachthuisweg tot Ratumseweg) 2 oktober – 19 oktober 2017

 

Fietspad

Tijdens het asfalteren van het fietspad in de week van 16 oktober (schoolvakantie) wordt er een fietstaxi ter beschikking gesteld om de fietsers te verplaatsen over de Vredenseweg.

Fietsers/voetgangers kunnen ook via een andere route hun weg vervolgen: Jachthuisweg – Kobstederweg – Schaapsweg – Waliënseweg – Vredenseweg. Deze route wordt met borden aangegeven.

 

Actuele  informatie over de werkzaamheden vindt u ook op www.bereikbaargelderland.nl

 

Bereikbaarheid

Aan het begin en het eind van het werkvak staan er verkeersregelaars. Deze verkeersregelaars geven aan wanneer u veilig de weg op kunt rijden. We verzoeken u deze instructies op te volgen.

 

Minimale hinder

Werkzaamheden gaan bijna altijd gepaard met hinder. Dat is helaas niet te voorkomen. Hiervoor vraagt de provincie Gelderland uw begrip. Ze gaan ervan uit dat de werkzaamheden voorspoedig zullen verlopen zodat ze de periode van hinder tot een minimum kunnen beperken.