Veranderingen clubhuis

17 januari 2018

Voor ieders gemak is het clubhuis onderhevig aan veranderingen. Hierbij brengen we u op de hoogte van de volgende veranderingen:

Van selfservice naar bediening
Het clubhuis is van ons allemaal. Maar door de jaren heen heeft er een verschuiving plaatsgevonden. Jaren terug was het clubhuis, waar u zelf bardienst had, veranderd in een restaurant met bediening. Graag behouden we de gezellige informele sfeer in het clubhuis, maar het is niet meer nodig zelf een biertje te tappen of voor andere zaken achter de bar te komen. We willen u dan ook vriendelijk verzoeken op het belletje te drukken indien u nog niemand van het horecapersoneel gezien heeft en vervolgens even te wachten mocht dit nodig zijn. De dames van de horeca helpen u graag!

Handicartzaken bij receptie
Handicartgebruikers konden tot voor kort het ophalen en inleveren van de sleutel van de handicart en de betaling regelen aan de bar. Om het horecapersoneel te ontlasten zullen zij deze taak alleen nog uitvoeren als de receptie gesloten is (’s avonds en in het weekend). Vanaf heden bent u voor de handicarts op doordeweekse dagen bij de receptie aan het juiste adres. We hopen hiermee een snellere service te bereiken en uw gevoel van gastvrijheid te verbeteren.

Gevonden voorwerpen
Er is een grote schoonmaak geweest in de hal van het clubhuis. Zo is ook de mand met gevonden voorwerpen verplaatst naar boven. Mocht u waardevolle spullen hebben gevonden dan willen we u vragen deze bij de receptie af te geven. Golfclubs kunnen nog altijd in de clubhouder bij de receptie geplaatst worden.

Heeft u nog vragen of opmerkingen? Klik hier.