Uitslagen Euregio Golfweek 2017

3 oktober 2017

Euregio Golfweek 2017

De Euregio Golfweek stond dit jaar in het teken van 100 jaar de Stijl. We willen alle sponsoren, deelnemers en zeker ook vrijwilligers bedanken voor de geslaagde week! In het bijzonder danken wij Estinea (www.estinea.nl). Dankzij onder andere hun mooie kunstobjecten die zij via TopArt verhuren en verkopen, werd Mondriaan in de Euregio golfweek naar de golfbaan gebracht. Mocht u zelf geïnteresseerd zijn in één of meer kunstobjecten van TopArt, klik dan hier voor meer informatie.

Alle deelnemers hebben weer ontzettend hun best gedaan en hieruit zijn natuurlijk winnaars en winnaressen gekomen! Hieronder kunt u alle uitslagen vinden.

De beelden die deze week gemaakt zijn staan onderaan. Mocht u zelf beelden hebben en deze met ons willen delen, stuur deze dan naar dit e-mailadres. Dit kan natuurlijk ook via www.wetransfer.com.

Uitslagen Euregio Jeugd Open op zondag 24 september

Uitslagen Euregio Senioren Open op woensdag 27 september