NGF competitieverslag Heren 1 op De Lage Mors

22 april 2018
Op zondag 22 april was ons Heren 1 team actief op golfclub Het Lage Mors in Delden. Zij hebben hieronder kort verslag uitgebracht over deze NGF competitie dag:
Na de 9-9 tegen de Keppelse moesten we er vandaag vol tegen aan. Verliezen of gelijk spelen was geen optie en iedereen ging vol energie de wedstrijd in. En de spanning was te zien in de uitslagen van de dubbels.

Niels en Bram maakten het spannend tot en met de laatste hole, en na een geweldige wedge van Niels, wat leidde tot de 5e birdie van de dag winnen ze met 2up. Het super duo Joris-Jan en Lennaert zetten weer een winst op hun naam, namelijk 2  & 1. Cees en Lucien pakten door een winst op de laatste hole er nog 1 punt.

We gaan met een verdiende 5 – 1 voorsprong de middag in.
Niels mocht deze week weer als eerste de baan in. Na een moeizaam begin trok hij toch de wedstrijd naar zich toe en won met 4 & 2. Cees was vroeg klaar. Na 7 holes mocht hij al van de baan af met 2 punten. Z’n tegenstander had last van blaren en zag de komende holes niet meer zitten. Bram had het lastig in de single en kon na lang vechten er geen punten uit halen. En verloor met 2 & 1. Hetzelfde geldt voor Lucien wie er niet meer dan een 5 & 4 verlies uit kon trekken. Maar gelukkig hadden we nog 2 toppers wie de punten binnen brachten. Joris-Jan pompt er op z’n laatste hole er nog een drive van 300 meter uit. En speelt +2 waardoor hij de partij na zich toebrengt en wint met 5 & 4. Lennaert knalde in de single ook en won ruim met 5 & 3 en blijft onze rookie ongeslagen dit jaar wat de eindstand op 13 – 5 bracht en zorgt dat we op de eerste plaats blijven boven de Keppelse!