NGF-competitie verslag 8 april Heren 1

8 april 2018

Op zondag 8 april was ons Heren 1 team actief in Wijchen. Zij hebben hieronder kort verslag uitgebracht over deze NGF competitiedag.

Er was een mooie dag voorspelt, en dat werd het ook. We mochten voor onze eerste wedstrijd aantreden op de Berendonck in Wijchen. We hadden een tweede start en in de ochtend speelde Niels samen met Erik de eerste dubbel, het tweede koppel bestond uit Bram en Giel. En de jonkies Joris-Jan en Lennaert mochten als derde koppel de baan in. De jonkies waren hot en na 12 holes konden zij aan de lunch. Niels en Erik kwamen niet veel later binnen, met een terechte 3-1 winst. Helaas verloren Bram en Giel op de 17e. In de middag had Joris-Jan weer een korte werkdag, na 13 holes kon hij zijn spullen inpakken samen met de punten in de tas mee naar Winterswijk. Niels en Bram wonnen hun middagwedstrijd zoals gehoopt en verwacht, gedecideerd brachten zij de punten binnen. Lennaert had wat wisselvallig spel de eerste negen, maar uiteindelijk een redelijk gemakkelijke 4 om 2 winst. Dan de twee ‘oudjes’. Giel stond 2 down na 14 holes en Erik 3 up na negen. Helaas kreeg de laatst genoemde last van zijn rug en ging hij strijdend ten onder op 18. Giel pakte zijn laatste kans en draaide de wedstrijd nog om en pakte op de 18e hole de twee punten. Uiteindelijk een dikverdiende 14-4 overwinning. Op naar volgende week. Op naar Driene.