Heren 1 kampioen!

29 april 2018
Ons heren 1 team heeft de laatste wedstrijd gespeeld in de NGF competitie op 29 april op de Keppelse.
Zij hebben weer verslag uitgebracht over hun wedstrijd. Lees het hieronder.

Matchfacts:
In verliespunten gelijk, twee wedstrijdpunten voor op de Keppelse.
Half 10 start op de Keppelse, tegenstander de Lage Mors.
Bij 18-0 of 17-1 zeker kampioen. Bij elke andere uitslag afhankelijk volgende week als toeschouwer want dan zijn we gastheer.
Dus is de opdracht: clean sweep
Het was in tegenstelling tot de eerdere drie wedstrijden nat en druilerig in de ochtend, en maar net 13 graden. Met in de middag kans op onweer. Het was dus even omschakelen. Bram en Niels mochten het bal openen. Dreamteam Lenny en Johny bleef natuurlijk ongewijzigd. En de ‘oudjes’ Cees en Giel mochten de ochtend afsluiten.
De morgen liep zoals gehoopt, met een makkelijke 6 om 4 voor brammie 69 & co, na wat startproblemen kwam ook ons dreamteam op stoom (4om3) enook Cees en Giel pakten een vrij makkelijke 2 om 1.
Met goed vertrouwen en met de helft van de opdracht in the pocket gingen we aan de lunch. Niels mocht als eerste de baan in en had het moeilijk gedurende de hele wedstrijd maar kon gelukkig de wedstrijd wel binnen hengelen op 18, 1 up, dus nog 10 punten te gaan. Brammetje 69 mocht als tweede, gelukkig had Bram het lekker op de heupen en werd het een goede 3 om 2. Nog 8 dus. Johny was onze derde troef, 4 down op de turn, en gelukkig draaide de wedstrijd ook voor ons, beklonken op 18, werd het een heerlijk smakende 1 up. 6 te gaan, met Lenny on the roll, over onze rookie niks dan lof, als enige de volle winst in alle partijen! Super Lenny!!!! Blijven de twee oudjes over, op de turn, Giel 4 up, Cees 4 up. Hole 14 Cees in het clubhuis met een klinkende overwinning, Giel all square. Werk aan de winkel, maar gelukkig kon Giel zijn rug rechten, en hole 15 en 16 winnen. En doordat op hole 17 de overwinning een feit was, daardoor de 18-0 zeker was. Gaan we volgend jaar weer de tweede klasse in!