Golfclubs voor het goede doel

31 juli 2018

Jacob Nyamsangya is lid van onze golfclub en komt oorspronkelijk uit Tanzania. In Tanzania ligt een golfbaan op een groot sportcomplex waar onder andere cricket, voetbal, squash en tennis gespeeld kan worden. Veel kinderen die hier komen willen graag golfen, maar hebben het geld niet om de benodigdheden voor het golfspel aan te schaffen. De golfbaan heeft zelf onvoldoende materialen om de kinderen te laten lessen of zelf te laten spelen.

Jacob wil graag dat de kinderen kunnen golfen en dus verzamelt hij golfmaterialen zoals clubs en tassen. Binnenkort gaat Jacob weer naar Tanzania en zal hij de spullen meenemen. Hij heeft al een aantal clubs en tassen gekregen, maar er is nog steeds meer nodig. U kunt hierbij een handje helpen door uw oude golfspullen aan Jacob mee te geven. Hij en de kids stellen het zeer op prijs als u wat over heeft en wilt doneren.

U kunt per e-mail contact op nemen met Jacob via jacob@nyamsangya.demon.nl of telefonisch via 0653717097.

Namens de kinderen uit Tanzania bedankt!