Dames 1 kampioen!

6 mei 2018

Dames 1-27 holes kampioen

Het dames 1 team 27 holes heeft verslag uitgebracht van hun NGF competitiewedstrijdseizoen. Lees hieronder het verslag.

Om maar met het heugelijke feit te beginnen: op 6 mei op de baan van golfclub Welderen zijn we ongeslagen kampioen geworden.

Zonder al te grote verwachtingen zijn we aan dit seizoen begonnen. Dit had vooral te maken met het feit dat zowel de Dames 1-36 holes van vorig jaar als de ‘dames 2’ (27 holes) kampten met een bezettingsprobleem. Om toch een team (naast het vaste team, ‘dames 3’) op de been te brengen zijn deze teams samengegaan. De lessen van Lee vormden een mooie basis voor ons succes. We leerden elkaar beter kennen en ons spel werd natuurlijk ook beter.

Na de eerste wedstrijd thuis bij De Berendonck, tegen de Keppelse gewonnen te hebben werden we allengs enthousiaster. De tweede wedstrijd was bij de Sallandsche. Tegenstander was Welderen. Ook deze wedstrijd liep lekker (als kwam Welderen in de middag goed terug). De derde wedstrijd was op de Keppelse tegen de Sallandsche. Een krappe 10-8 overwinning was het resultaat, oefff. De laatste wedstrijd was beslissend. De Berendonck was bij winst de winnaar van deze poule, wij bij een gelijke stand en/of winst. Spannender konden wij het niet maken… Na de “dubbels” in de ochtend stond het 3-3. Uiteindelijk hebben we gewonnen met 12-6!

Super meiden! Op naar de promotiewedstrijd op 27 mei.
Nina

Op de foto bij aanvang van de competitie bij Berendonck: Lisa, Annemarie, Nina, Ingrid, José en Linda.