Nederlands beste golfprofessional en golfschool in Winterswijk!

31 januari 2018

Golfprofessional Lee Chapman is Nederlands beste golfprofessional en Redflaggolf de beste golfschool!
Dit werd op woensdagavond 31 januari tijdens het Nationaal Golf Congres & Beurs in Bussum bekend gemaakt tijdens de uitreiking van de eerste Players 1st Awards.

Players 1st bestaat sinds 2016 in Nederland. Deze enquête biedt golfers de mogelijkheid om de mate van klanttevredenheid en klantloyaliteit aan te geven. De enquête wordt willekeurig afgenomen onder (oud)leden en gastspelers. Met de resultaten kunnen verbeterpunten aan het licht worden gebracht.

Redflaggolf won de prijs voor beste golfschool 2017 met een Netto Promotor Score (NPS) van 65 punten. De 2de plek was voor Golfclub De Compagnie Veendam (NPS 58) en de 3de plek voor Golfbaan Landgoed Bergvliet (NPS 55). Na de eerste prijs voor golfschool van het jaar mocht Lee Chapman ook de award van golfprofessional van het jaar in ontvangst nemen (NPS 65). Martin Kanninga (Drentsche G&CC) werd 2de (NPS 59) en Wouter Oosting (Golfclub de Compagnie) werd 3de (NPS 58).

Redflaggolf is in 2006 opgericht door Lee Chapman, kort nadat hij voor de eerste keer de prijs ”Golf Professional van 2005” had ontvangen. Redflaggolf werkt met de meest geavanceerde technologieënis en is een PGA gekwalificeerde golfschool (kwaliteitskeurmerk op het hoogste niveau).

Het hele Redflaggolf team werd uitgenodigd om bij de feestelijke uitreiking aanwezig te zijn. Op de foto staan van links naar rechts: Fans Huitink, Marian Zuidinga, Reece Maughan, Lee Chapman, Hugo Klein Gebbinck en Niels Wiggemans. Sheron Chapman kon er in verband met ziekte helaas niet bij aanwezig zijn.

Het Redflaggolf team neemt de prijzen in ontvangst.

Klik op de foto voor een vergroting.

 

De Players 1st awards

Klik op de foto voor een vergroting.

Klik op de foto voor een vergroting.

Klik op de foto voor een vergroting.