Euregio Golfweek Winterswijk

Van 24 september tot 1 oktober is het dan weer zover, de Golf & Country Club Winterswijk organiseert op haar fraaie accommodatie alweer voor de 25e keer de Euregio Golfweek voor Jong en Oud. Ook dit jaar zal deze golfweek gespeeld worden op de 18 prachtige holes, die onder architectuur in een sfeerrijk coulisselandschap zijn gerealiseerd op één van de mooiste plekjes in de Achterhoek. Deels parkbaan met fraaie waterpartijen en deels bosbaan met glooiingen garanderen de nodige afwisseling voor de golfers.

Ruim tweehonderd deelnemers zullen in vier categorieën strijden om de hoogste eer in hun klasse. De wedstrijden binnen het kader van deze wedstrijdweek kennen een lange historie. Al in de jaren negentig -toen het toernooi nog bekend stond onder de naam ‘Winterswijk Open’ mochten wij ons al op een groot deelnemersveld verheugen, waaronder nu bekende namen als Inder van Weerelt, Taco Remkes, Reinier Saxton en Joost Luiten.

Euregio Jeugd Open

Zondag 24 september 2017

Wedstrijdcategorieën:
18 holes Strokeplay, handicap < 15,0
18 holes Stableford, handicap > = 15,0 en < = 36,0
9 holes Stableford, handicap > = 28,0 en < = 54,0
De maximum leeftijd voor deelname aan voornoemde wedstrijden is 21 jaar.
Inschrijfgeld:  27,50 Euro voor de 18 holes wedstrijden en 17,50 Euro voor de 9 holes wedstrijd.

Mooie prijzen voor de top 3 van alle wedstrijdcategorieën, goodie bag, plateservice na de wedstrijd en de bruto winnaar van de 18 holes Strokeplay wedstrijd kwalificeert zich voor het Euregio Open van zondag 2 oktober 2016.

Voor aanvullende vragen kunt u contact opnemen met de jeugdcommissie via jeugdcommissie@golfclubwinterswijk.nl

Euregio Senioren Open*

Woensdag 27 september 2017

Spelvorm: 18 Holes Open Strokeplay
Vereiste hcp: Dames Max. hcp. 28.0, Minimale leeftijd 50 jaar
Vereiste hcp Heren: Max. hcp. 28.0 Minimale leeftijd 50 jaar
Inschrijfgeld: 55 Euro niet-leden / 25 Euro leden*
Winnaar: Kwalificeert zich voor het Euregio Open

Euregio Open*

Zondag 1 oktober 2017

Er wordt gespeeld in 2 handicapcategorieen:
Spelvorm: 18 Holes Open Strokeplay

Vereiste hcp: Max. hcp. 14.9, Minimum leeftijd: n.v.t.

Spelvorm: 18 Holes Stableford

Vereiste hcp: vanaf hcp. 15 tot max. hcp. 32

Inschrijfgeld: 57,50 Euro niet-leden / 27,50 Euro Leden*

Voor deze wedstrijden kunt u zich tot uiterlijk 21 september aanmelden.
*) U wordt op deze dagen gastvrij op Achterhoekse wijze ontvangen, met koffie en krentenwegge. Natuurlijk krijgt u een lunchpakket mee en na de wedstrijd krijgt u nog een passende maaltijd aangeboden. En mogelijk gaat u ook nog met één van de schitterende prijzen naar huis!

Niet-leden:

Niet-leden kunnen zich vanaf 1 mei inschrijven via het inschrijfformulier. U krijgt dan automatisch bevestiging van uw inschrijving.

Leden:
Leden van de Golf & Country Club Winterswijk kunnen inschrijven via het ledengedeelte van de website van de vereniging (klik hier voor de link) of via de Telegolf zuil in de hal van het clubhuis.

* Definitieve inschrijfgelden worden voor inschrijving vastgesteld.
* De Commissie behoudt zich het recht voor de inschrijving eerder te sluiten zodra het maximaal aantal deelnemers is bereikt.
* Handicap op het moment van inschrijven is bepalend